Over ons

Koetsier Executive Search

//www.koetsierconsultancy.nl/eu/wordpress/wp-content/uploads/2018/11/marcokoetsier11-2.jpg

Marco Koetsier
Koetsier Executive Search

Jan Meerdinklaan 28
3702 TE Zeist
+31 (0)6 53 29 17 37
info@koetsierconsultancy.nl

Volg ons:

LinkedIn
Facebook

 

Koetsier Executive Search

Koetsier Executive Search is in 2002 opgericht door Marco Koetsier. Marco heeft een Bedrijfseconomische en Human Resources Management achtergrond. Hij was achtereenvolgens werkzaam als Intercedent bij een uitzendorganisatie en als Executive Search Consultant bij een gerenommeerd Executive Search bureau.

Specialisme

Het specialisme van Marco is al ruim twintig jaar het vinden van talenten. Betrokken bij zowel opdrachtgevers als bij de kandidaten die op dat moment in een searchtraject zitten. Transparantie in het proces is wellicht één van de belangrijkste kenmerken en derhalve ook de kracht van het bureau. Naar zowel kandidaten als naar onze opdrachtgevers communiceren wij direct, open en zonder valse verwachtingen. De aanpak wordt door onze opdrachtgevers veelal omschreven als: gedreven, betrokken, loyaal, onderscheidend maar tevens een kritische “partner” gedurende de searchtrajecten.

Persoonlijk

Er is bewust gekozen voor een kleinschalige structuur, zodat maximale toewijding aan de ons toevertrouwde opdrachten kan worden gegeven. Op basis van persoonlijk contact met de opdrachtgevers en de kandidaten wordt gestreefd opdrachten binnen zo kort mogelijke periode af te ronden.

Koetsier Executive Search is gespecialiseerd in het traceren en op discrete en professionele wijze benaderen van kandidaten op directie, management- & middel management niveau.