Referenties

“Marco heeft mij begin 2014 benaderd als mogelijke kandidaat voor de functie van Operations Manager bij Koninklijke Verkade in Zaandam.… Lees verder “Mascha Hatt-Sa”

Mascha Hatt-Sa
Operations Manager
Koninklijke Verkade

Het succes van organisaties is afhankelijk van meerdere factoren. Waar geen enkele discussie over zal bestaan is het belang van… Lees verder “John Otten”

John Otten
HR Director
Meneba

Marco is an expert in sourcing medium-high level profiles. As he has a great sense of business, he gets fast… Lees verder “Michel-Ange Oncina”

Michel-Ange Oncina
HR Director Europe & North America
United Biscuit

Marco is finding good candidates for Verkade for a long time allready. He is working on a personal basis and… Lees verder “Ivar van de Reep”

Ivar van de Reep
HR Director Netherlands & Supply Chain Europe
Pladis Global

Marco is een zeer gedreven persoon die veel tijd besteed aan het doorgronden van de organisatie en haar medewerkers en… Lees verder “Ad de Haas”

Ad de Haas
Managing Director
Vaessen Schoemaker

Marco Koetsier heeft als Executive Search Consultant een “Perfect Match” weten te bewerkstelligen tussen zijn opdrachtgever Koninklijke Verkade en mijn… Lees verder “Kees Trappel”

Kees Trappel
Area Manager
Koninklijke Verkade

Marco is een gedreven recruiter, die gaat voor een kwalitatieve match, waarbij hij het gehele proces actief blijft ondersteunen, ook… Lees verder “Bart Dubbeld”

Bart Dubbeld
Supply Chain Controller Europe
Pladis Global

Marco is een prettige, gedreven en gepassioneerde persoonlijkheid. Iemand die voor beide partijen op zoek gaat naar de beste match.… Lees verder “Dirk van Welie”

Dirk van Welie
Accountmanager
Limagrain Ingrediënts

Marco is één van de meest gedreven, professionele personen in deze branche die ik heb ontmoet. Alert, snel en doortastend.… Lees verder “Jolanda Marring”

Jolanda Marring
Marketing Manager
Stegeman