Onze diensten

Executive Search

Koetsier Executive Search bemiddelt kandidaten op HBO en Academisch niveau voor posities bij onze opdrachtgevers binnen (met name) de FMCG, Food- & Agro-industrie.

Het succes van organisaties staat of valt met de kwaliteit van de medewerkers. Onze kwaliteit is al meer dan 20 jaar het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature.

Dagelijks zijn wij in contact met ons actuele en uitgebreide netwerk om te zoeken naar die perfecte match tussen kandidaat en vacature. Hierbij kijken wij niet uitsluitend naar een aantrekkelijk Curriculum Vitae. Het gaat immers om persoonseigenschappen, kwaliteiten, opvattingen en passen kandidaat en opdrachtgever bij elkaar qua cultuur? Juist daar maken wij het verschil door diepgaande en persoonlijke gesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers aan te gaan.

Onderscheidend vermogen
  • Specialist in (Senior) Management- en Directiefuncties binnen de FMCG, Food- & Agro-industrie
  • Actueel netwerk op nationaal en internationaal niveau binnen ons werkgebied
  • Een direct, persoonlijk, actief, transparant maar zeer resultaatgericht searchtraject
  • Persoonlijk contact op wekelijkse basis om u als opdrachtgever te informeren over de voortgang van het proces
  • Garantie van 12 maanden bij plaatsing van een kandidaat

Heeft u een vacante positie en bent u op zoek naar een onderscheidend bureau dan maken wij graag een afspraak met u. Mocht u meer waarde hechten aan de mening van anderen over ons? Neemt u dan gerust een kijkje bij onze referenties.