Mascha Hatt-Sa

“Marco heeft mij begin 2014 benaderd als mogelijke kandidaat voor de functie van Operations Manager bij Koninklijke Verkade in Zaandam. Ik heb Marco leren kennen als een bevlogen man die het erg belangrijk vindt om zijn kandidaten goed te leren kennen, hen enthousiast te maken voor een nieuwe uitdaging en hen een goed beeld van de mogelijke nieuwe werkgever te geven. Hij is zeer gedreven en betrokken bij de gevoelens van de kandidaat en heeft regelmatig even kort contact gezocht om een update te geven of informatie in te winnen. Een zeer prettige ervaring, welke heeft geleidt tot een zeer goede match!”

 

 

John Otten

Het succes van organisaties is afhankelijk van meerdere factoren. Waar geen enkele discussie over zal bestaan is het belang van de kwaliteit van medewerkers en dat begint bij het proces van werving en selectie.  In mijn (vorige) hoedanigheid als Director Human Resources bij een (inter)nationale productieorganisatie (grondstoffen t.b.v. (agri)food- en feedproducten) heb ik het genoegen gehad enkele keren te mogen samenwerken met Koetsier Executive Search, in de persoon van Marco Koetsier.

Marco heeft zich in deze contacten laten kennen als een gedreven, betrokken en kritische “partner” die met kennis van de markt in staat is gebleken de juiste mensen aan te trekken. Niet door uitgebreid te adverteren en daarmee op kosten van de klant zijn eigen portefeuille uit te breiden, maar door nauwgezet en gericht professionals aan te trekken die ruimschoots voldoen aan het profiel, meerwaarde hebben en passen bij de (gewenste) cultuur van de organisatie. In mijn ogen onderscheid Marco zich daarmee van veel van zijn concurrenten.

Michel-Ange Oncina

Marco is an expert in sourcing medium-high level profiles. As he has a great sense of business, he gets fast a good understanding of the organisation and the underlaying needs. He has provided solid candidates with good proven track records and potential grow in our organisation. Marco is an asset for an international company like ours and it is always a pleasure to make business with him.

Ivar van de Reep

Marco is finding good candidates for Verkade for a long time allready. He is working on a personal basis and is really trying to understand the business and the vacant role. This ensures high quality candidates. It is a pleasure to work with Marco because his communication skills are very good. He is constantly keeping his client up to date on the process. I can recommend Marco to all the companies that are in need of a trusted partner.

Ad de Haas

Marco is een zeer gedreven persoon die veel tijd besteed aan het doorgronden van de organisatie en haar medewerkers en daarna in korte tijd een aantal geschikte kandidaten weet te presenteren. Met Marco is het snel en gemakkelijk schakelen, ook buiten kantooruren. Marco is er in geslaagd de vacature van Sales Director bij ons bedrijf binnen enkele maanden succesvol in te vullen.

Kees Trappel

Marco Koetsier heeft als Executive Search Consultant een “Perfect Match” weten te bewerkstelligen tussen zijn opdrachtgever Koninklijke Verkade en mijn persoon. Zijn kwaliteiten zijn de juiste persoon te vinden die past in het plaatje en daarnaast ook de cultuur van de opdrachtgever. Op deze wijze zijn er nu 3 blije kanten aan het verhaal. Namelijk de opdrachtgever Koninklijke Verkade, mijn persoon als nieuwe lijnmanager bij Verkade en Marco Koetsier met een geslaagde opdracht. Als u op zoek bent naar een gedreven persoon die u kan helpen met het vinden van de juiste persoon bij uw organisatie moet u bij Marco Koetsier zijn.